Sider

lørdag 20. februar 2010

Produksjonen kan begynne!

Da har jeg etter en lang prosess kommet frem til nettsidens innhold. Her er skissen til index siden. De andre sidene vil komme etter hver navigasjons knapp med samme mal som index siden.

Jeg har valgt å ha bakgrunnen helt hvit, slik at elementene kommer bedre frem. Logoen  og  logotekst er delt litt opp for å få negativet til å gå fra navigasjonsknappene og helt ut . Dette gir likevekt. Logotekst og navigasjons knapper er like store. De er også like langt fra logoen. Jeg har lagt til et ekstra element nede i høyre hjørne, for å få litt likevekt mot logoen i venstre hjørnet øverst. 

Tekstboksen går fra hjørnet på logoen til nederste ende av siste navigasjons knapp. Rundt denne boksen er det en ramme av luft, den skal være like stor mellom kant og neste element. Inni tekstboksen har jeg en kolonne som er lysblå, hvor grupper, blog , facebook etc ligger. Den har fått en farge slik at den skiller seg fra teksten og den er med å å balansere siden. Nå er det også tyngde og farge på den høyre siden , ikke bare venstre. Der er blå farge på begge sider og elementer på begge sider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar